Felicitari…

Gata,

te-ai inscris cu succes.
Ramai cu ochii pe email,

Multumesc mult,
Cu drag,

Daniel Zarnescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 thoughts on “Felicitari…

  1. Multumesc pentru materiale.

    (Cum spuneai : unii încep mai devreme, alţii mai târziu şi unii niciodată.Sigur ar fi de dorit să nu fiu din cea de-a treia categorie).

    V-am urmărit de la “începuturi”, sunt interesată de ceea ce faceţi, şi vă doresc succes în continuare.

  2. Multumesc frumos Daniel si va sunt recunoscatoare tie si colegilor tai pentru tot ceea ce impartiti cu mine si cu alte persoane care au luat decizia sa-si schimbe viata si sa lase in urma trecutul – asa cum spuneai… unii mai devreme, altii mai tarziu…!!!
    Prosperitate si impliniri pe toate planurile tuturor, in 2015!!!

  3. Și eu am împrumutat 10000 de euro fratelui meu acum aproape 10 ani. Încă nu i – am primit înapoi, aș avea nevoie de ei pentru renovarea casei și a curții. Parcă relațiile cu el s-au răcit de atunci, cu toate că el o duce mai bine cu banii. El are 2 copii și mă gândesc că are nevoi mai mari decât mine care nu am copii, dar mă gândesc și la nevoile mele. Și la părinți este dator cu bani. M-am gândit că dacă mă hotărăsc să-i donez și să spun că rămân în contul darul de nuntă la cei doi copii nu l-aș jigni? Pe când o să se însoare copii eu și soțul o sa fim în pensie și nu știu dacă o să reușesc să fac bani pe lângă serviciu ca să am un venit pasiv. Mă bucur când pot ajuta din puținul meu pe alții.

  4. Vreau să mă apuc de afacere un marchet o agricultură pamant am dar bani nu mai am cum pot ancepe. Ma numesk.Ciocan Ilieam 30 de ani Casătorit si 3 Copii ….si an Forță mă poate ajuta cu bani statul