Un proiect
ConstruimImperii.Ro &
“Ghiozdanul cu cărți”
img

OFERTA MAI ESTE VALABILĂ

00 Zile
00 Ore
00 Minute
00 Secunde
00 ms

DANIEL ZĂRNESCU PREZINTĂ

titlu

"O metaforă extraordinară despre frică și emoții!" Pera Novacovici

"Adevăratul debut literar al lui Daniel Zărnescu." Marius Simion

"O combinație fascinantă între înțelepciune și inocență" Alina Verdeață

DESPRE AUTOR

Daniel Zărnescu scrie în mod regulat pe www.construimimperii.ro, unul dintre cele mai mari bloguri de educație antreprenorială și de leadership din România, cu peste 50.000 de abonați activi.

Este considerat unul dintre pionierii marketing-ului online din România și a scris un număr de opt cărți până în prezent:

  • Mentalitate, al doilea volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • Performanță, primul volum din seria “Construim Imperii” (2017)
  • O lupta de dinainte pierdută (2015)
  • Esența Eficienței (2014)
  • Despre aerieni și pământeni (2014)
  • Treptele Schimbării, două volume (2013)
  • Pe mine mă cheamă George (2012)
  • Jurnalul lui Abel (2009)

Din când în când susține seminarii și workshop-uri despre prima lui dragoste, scrisul, indiferent de forma în care se manifestă (blogging, content marketing, email marketing, copywriting sau book writing).

DESPRE CARTE

Un copil de 11 ani vrea să devină scriitor. Gândurile și trăirile pe care le are în timp ce scrie se materializează într-un trib de sălbatici care îl urmărește peste tot pe unde se duce.

img

"O metaforă extraordinară despre frică și emoții! Te face să-ți vezi trecutul altfel și să iți reactivezi pasiuni și visuri îngropate."

Pera Novacovici
img

"Adevaratul debut literar al lui Daniel Zărnescu. Un joc psihologic de excepție al protagonistului, în care ne regăsim cu toții."

Marius Simion
img

"O combinație fascinantă între înțelepciune și inocență"

Alina Verdeață

PENTRU CINE ESTE CARTEA

Iubitorii cărților de aventură și beletristică

Copiii mai mici sau mai mari care vor să-și mai scoată ochii din tabletă

Artiștii care se luptă cu demonii interiori ai creației

Perfecționiștii care se critică în mod constant

Pasionații de dezvoltare personală și psihologie

Cititorii fideli ai lui Daniel Zărnescu

CAPITOLE GRATUITE

Nu urăști atunci când te duci într-o librărie și nu poți răsfoi o carte, pentru că este țiplată? Răsfoiește mai jos primele 4 capitole din cartea Revolta Akienilor.

RECENZII

img

„Este o carte pe care nu o poti lasa din mana pana nu o citesti pana la final. O incursiune atat in trecutul nostru, cand inca nu existau telefoanele mobile si ne petreceam verile la tara, la bunici, cat si in mintea noastra. Un roman iesit din comun: intorsaturi neobisnuite ale situatiilor, decizii neasteptate ale personajelor, confruntari cu propriii tai demoni interiori – pe scurt, tipic lui Daniel Zarnescu: atipic!”

Ana Bâtcă - Centrul de Parenting

img

"Cartea este o reintoarcere la copilul din noi, cel care vede o lume intreaga de posibilitati unde adultul vede doar limite.Daniel e singurul blogger/scriitor al carui newsletter il deschid cu regularitate de ani de zile. Nu m-am indoit nici o clipa de capacitatea lui de a scrie o poveste care sa ma tina captivata pana la final si totusi am fost surprinsa placut inca odata citind "Revolta akienilor". Mi-as dori sa scrie mai multa beletristica; e un povestitor innascut."

Alina Militaru - Grafician

img

"Faci arta atunci cand iti privesti demonii in ochi, ii denumesti pe fiecare in parte si-i lasi sa capete puteri. Un roman captivant despre ego si inocenta, vis si lupta."

Simona Schiopu

img

"Cand eram mica, tata imi povestea despre cartile pe care le citea in varful patului pana ii amortea gatul, aplecat pe paginile ei. Uita de mancare, de oamenii din casa si de apa. Nu intelegem foarte bine despre ce e vorba. Cartea „Revolta Akienilor” este cea care m-a facut sa traiesc si eu asta. Cu „pielea de gaina”, lectura te duce in toate emotiile caracteristice cititorului: razi, plangi, te revolti, te intristezi, speri si rasufli usurat. Cu pielea de gaina, intorci paginile frenetic pentru a-ti hrani curiozitatea, presupunerile si sperantele."

Liliana Zavoeanu

img

"O carte "revoltătoare" despre lupta interioara, scrisa de un Zarnescu care se întrece de fiecare data!"

Ionuț Potîngă

img

"Cartea e o surpriza uriasa pentru cititorii lui Daniel Zarnescu. Revolta akienilor te ia de mana si te trece prin momente speciale din viata unui copil, care conduce o armata puternica de ganduri. Micutul general si stapan al akienilor isi planifica pas cu pas miscarile trupelor sale. Intriga, umorul, suspansul si toate actiunile sunt detaliate cu lux de amanunte, astfel incat ai impresia ca te uiti la un film dar nu din fotoliu sau de pe un scaun de la cinema, ci din mijlocul actiunii. Momentele care alterneaza spectaculos, de la ras la plans, de la furie la calm, de la revolta la capitulare, te fac sa nu lasi cartea din mana pana nu o termini de citit. O “carte-film” care te tine cu sufletul la gura de la inceput pana la final."

Alin Tache

img

"In ianuarie 2018 apare “Revolta akienilor“, de Daniel Zarnescu. Autor, antreprenor, trainer si multe altele, Daniel Zarnescu reuseste cu cea de a 9-a carte a sa ceea ce multi autori doar viseaza: cartea pe care o deschizi si o mai inchizi cand ai terminat-o de citit! Activand multiple dimensiuni ale personalitatii umane, “ Razboiul akienilor” hraneste rand pe rand copilul, adultul, artistul, inteleptul, razboinicul si demonul din noi. O combinatie perfecta intre ludic si spiritual, cartea te poarta intr-o zona exotica dar in acelasi timp atat de familiara, iar contrastul este cel care te tine “lipit” de ea. Un succes, o recomandare, o lectie!!!! Multumesc, Daniel Zarnescu!"

Gabriela Constantinoiu

img

"O carte ca un carusel de emotii. Nu ai cum sa nu te regasesti in lumea interioara a eroului alaturi de care lupti pana la final cu sufletul la gura."

Marina Zărnescu - Life & business coach