Ce spun altii

Marius SimionCeva ce m-a enervat tot timpul la Daniel Zarnescu este ca e mai bun decat mine la modul in care prezinta cele mai complexe lucruri in cel mai simplu mod.

Daca iti plac acei oameni care vorbesc cu orgoliu de cat de buni sunt ei, de cat de destepti sunt ei, folosind cuvinte academice pe care nimeni nu le intelege, atunci Daniel nu o sa iti placa. Dar daca vrei un om care sa simti ca iti intelege si obstacolele si visurile, care sa iti explice pas cu pas ce sa faci ca sa reusesti, atunci Daniel Zarnescu mentorul potrivit pentru tine. — Marius Simion (NLPMania.Ro)
Daniela FloroiuTotul este sintetizat si atat de clar expus incat iti spui in sinea ta: "Bai, nu vezi cum striga la tine adevarul din tot ce scrie Daniel aici? Ce mai astepti? Ridica-te naibii si actioneaza! Sau vrei sa ti-o ia altul inainte?"

Doamne cat de tare esti. Te admir din tot sufletul. Iti multumesc mult pentru ca stii mereu sa iti arati aprecierea fata de mine si asta ma face sa-mi creasca si mai mult aripile. — Daniela Floroiu
Leonard DobreDaniel Zarnescu i-a ajutat pe Napoleon si pe Sun Tzu sa-si defineasca strategia militara intr-o viata anterioara. E omul cu planul general: daca stii ce vrei cu adevarat, atunci el stie ce trebuie sa faci ca sa ajungi acolo. In pofida faptului ca e rece, calculat, si mananca business pe paine toata ziua, este foarte prietenos si ii trateaza pe cei din jur de la egal. (Ceea ce este o tactica foarte buna.)
— Leonard Dobre, www.mayhem.ro
Horia RaduDaniel, iti spun cat pot de sincer ca ceea ce am cititi in ultimele 2 zile este cea mai buna carte motivationala pe care am citit-o in ultimul an si jumatate! Este excelenta, din punct de vedere al informatiei, al structurii, la senzatiilor ce le-am trait cu cartea in mana, al deciziilor ce le-am luat si pe care mi le-am asumat, pe masura ce citeam.

***

Bai, in randurile astea am avut impresiea ca imi vorbesti mie direct, ca ma certi si ma tragi de mana, dar nu in sensul de cearta-critica, pe un ton ridicat, ci mai degraba m-am vazut cum eram la o cafea cu tine, cum stau cuminte si ascult, in timp ce imi notez fiecare vorba de-a ta, iar tu ma bati usor pe spate, si-mi explici randurile astea.

***

Nici nu stiu cum sa-ti explic cat de mult am rezonat cu citatul asta si cu fragmentele de dinaintea lui, cu mesajul in sine, pe care-l poarta cuvintele astea. Efectiv, imi venea sa ma ridic de pe scaun si sa o iau la fuga, habar nu am de ce!

Si, destul de ciudat, in acelasi timp, desi in mult mai mica masura, m-a luat o senzatie de teama, confundata cu panica, oarecum. Interesant nu?

Stii? Cam asta era in capul meu, ceva de genul:

"Bai, daca asta chiar are dreptate?! Daca chiar asa e? Iti dai seama, bai Horica? Esti blestemat, frate! Blestemat sa poti sa fii si sa faci absolut orice vrea sufletul tau! Da-te-n •••• •••, frate! Cum o fi asta , bah??!?!!?"
— Horia Radu
Claudia WotschDaniel Zarnescu e strategul perfect! Planificare, organizare, consecventa, ambitie si foarte multa disciplina sunt doar cateva dintre calitatile care i-au adus deja succesul.

Citind toate astea te-ai astepta sa intalnesti un soldatoi rigid si morocanos, nu? Ei bine, nu e deloc asa. Vei avea surpriza sa descoperi in Daniel un tip extraordinar de sensibil, talentat, generos, onest, cu o putere de munca impresionanta si mereu preocupat sa se autodepaseasca.
— Claudia Wotsch
Bogdan VaidaIl cunosc pe Daniel Zarnescu de 5 ani de zile si pot sa spun ca un lucru am admirat extrem de mult la el: consecventa. Daca incepe un lucru poti sa fii sigur ca il si termina. Daca promite ceva se va tine de promisiune. Il recomand expres pentru acest profesionalism de care da intotdeauna dovada.
— Bogdan Vaida, www.castigatimp.ro
Cristina IvanDaniel Zarnescu este intai si intai un om deosebit, orientat catre perfectiune si nu, in ultimul rand, un om intergru.
Daca trebuie te va impinge de la spate, daca trebuie te va certa, daca trebuie te va lauda.
— Cristina Ivan www.mamainvingatoare.ro
Bogdan CraciunasDaniel iti explica pas cu pas, centimetru cu centimetru, ce ai de facut ca sa ajungi la succes. Desparte firul in 4 pana cand intelegi procesul si poti sa-l aplici cu usurinta. Mai exact, explica ca la prosti.
— Bogdan Craciunas www.virusbike.ro

99 lei + taxe postale
(in loc de 119 lei + taxe postale, cat costa cartile separat)
la plata in avans, ai transportul gratuit prin Posta Romana
COMANDA PACHETUL ACUM!