Ce spun altii

Daniel îți explică pas cu pas, centimetru cu centimetru, ce ai de făcut ca să ajungi la succes. Desparte firul in 4 până când înțelegi procesul și poți să-l aplici cu ușurință. Mai exact, explică ca la proști.

Bogdan Crăciunaș, (www.silverumbrella.ro)


Ceva ce m-a enervat tot timpul la Daniel Zărnescu este că e mai bun decât mine la modul în care prezintă cele mai complexe lucruri în cel mai simplu mod.

Dacă îți plac acei oameni care vorbesc cu orgoliul de cât de buni sunt ei, de cât de deștepți sunt ei, folosind cuvinte acandemice pe care nimeni nu le înțelege, atunci Daniel nu o să îți placă. Dar dacă vrei un om care să simți că îți înțelege și obstacolele și visurile, care să îți explice pas cu pas ce sa faci ca să reușești, atunci Daniel Zărnescu este mentorul potrivit pentru tine.

Marius Simion (NLPMania.ro)


Sistemul ce te ajută să ai o relație strânsă față de obiective și să te facă să te simți “rău” dar în sensul bun dacă nu le obții. Mi s-a întâmplat personal să mă uit în oglindă, apoi în jurnal și să-mi fie rușine de mine că n-am început anumite lucruri cu 3-4 luni mai devreme.

Sebastian Papp


Totul este sintetizat și atât de clar expus încât îți spui în sinea ta: “Băi, nu vezi cum strigă la tine adevărul din tot ce scrie Daniel aici? Ce mai aștepți? Ridică-te naibii și acționează! Sau vrei să ți-o ia altul înainte?.”

Doamne cât de tare ești. Te admir din tot sufletul. Îți mulțumesc mult pentru că știi mereu să îți arăți aprecierea față de mine și asta mă face să-mi crească și mai mult aripile.

Daniela Floroiu


Daniel Zarnescu i-a ajutat pe Napoleon si pe Sun Tzu sa-si defineasca strategia militara intr-o viata anterioara. E omul cu planul general: daca stii ce vrei cu adevarat, atunci el stie ce trebuie sa faci ca sa ajungi acolo. In pofida faptului ca e rece, calculat, si mananca business pe paine toata ziua, este foarte prietenos si ii trateaza pe cei din jur de la egal. ( Ceea ce este o tactica foarte buna. )

Leonard Dobre www.mayhem.ro


Daniel Zărnescu e strategul perfect! Planificare, organizare, consecvență, ambiție și foarte multă disciplină sunt doar câteva dintre calitățile care i-au adus deja succesul.

Citind toate astea, te-ai aștepta să întâlnești un soldățoi rigid și morocănos, nu? Ei bine, nu e deloc așa. Vei avea surpriza să descoperi în Daniel un tip extraordinar de sensibil, talentat, generos, onest, cu o putere de muncă impresionantă și mereu preocupat să se autodepășeasca.

Claudia Wotsch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

One thought on “Ce spun altii