jurnalulviselor

Jurnalul Visurilor este util atunci cand vrei sa tii evidenta visurilor (obiectivelor) pe care le ai, dar si a evolutiei acestora de-a lungul timpului. Multi oameni viseaza fara sa fie ancorati in realitate.

Jurnalul Visurilor este unealta perfecta ca sa iti notezi ceea ce vrei de la viata, ce te reprezinta, ce vrei sa faci: de la cursuri de dans sau chitara, la achizitionarea unei case de vacanta sau a masinii tale preferate, de la infiintarea unui ONG pentru copii defavorizati pana la anumite cadouri pe care vrei sa le faci celor dragi.

Jurnalul Visurilor este un document personal care incorporeaza 100 de visuri pe care le-ai vrea implinite pentru tine. Poti sa le notezi pe toate odata, sau poti sa completezi jurnalul pe parcurs.

Fiecare vis are doua elemente distincte, partea de vizualizare, in care lipesti o poza, o schita sau dese-nezi ceva reprezentativ pentru visul tau (foarte important este ca acea imagine sa fie emotionala pentru tine, ca sa stii pentru ce lupti) si partea de detaliu, in care, va trebui sa notezi visul cu lux de amanunte, ca si cum ar fi indeplinit deja, in termeni pozitivi, la timpul prezent.

Este un exercitiu foarte bun prin care vei intelege in amanunt visul tau. Nu iti va mai ramane decat sa faci pasii spre acel vis, sa il indeplinesti.. si la final sa revii in jurnal si sa notezi data la care ai trait acea experienta.

Am vazut oameni cu caietele pline de visuri indeplinite. Erau oameni care straluceau in societate, oameni care pareau stapanii propriului destin. Iar acel jurnal era tinut mereu aproape.

Conţinut:

  • Cuvânt înainte (autor Daniel Zarnescu);
  • 100 de visuri (fiecare vis se întinde pe câte două pagini);
  • 100 citate motivaţionale (fiecare pagină pe care vei lipi câte o poză pentru visul tău, are şi un citat motivaţional);
  • Cuprinsul visurilor;

În plus, vei primi ca BONUS şi un DVD extrem de valoros cu 4 filme educative menite să te înveţe cum să-ţi îndeplineşti cele mai îndrăzneţe visuri.

Autori: Daniel Zarnescu, Andreea Papp, Pera Novacovici şi Marius Simion.
Daniel

Antreprenor, nascut 1982, cofondator Stepout Media sub a carei umbrela s-au nascut unele din cele mai mari comunitati de dezvoltare personala din Romania: Personalitatealfa.com, - Artaseductiei.ro, - Construimimperii.ro, - Secretulbanilor.com, - Stilultau.com - Nlpmania.ro

DVD Cadou

Daca faci comanda acum pe Jurnalul Visurilor primesti un cadou din partea mea pe care eu il consider extraordinar. Se numeste 4 viziuni despre cum sa iti indeplinesti visurile si contine, dupa cum spune si titlul, 4 lectii video despre visuri (obiective), cum sa iti propui si cum sa le atingi. Un video este al meu, celelalte trei sunt a unor prieteni foarte dragi mie, psihologi foarte cunoscuti in Romania: Marius Simion, Pera Novacovici si Andreea Papp.

Lectiile de pe DVD sunt urmatoarele:

Daniel Zarnescu – Cele 5 componente ale unui vis, care il transforma in realitate
www.construimimperii.ro

Fiecare vis pe care il ai are 5 componente (planuri) pe care trebuie sa le stapanesti. Vorbim aici de:
- vis (sau obiectiv),
- realitate (punctul din care pleci),
- strategie (ce faci mai précis ca sa transformi visul in realitate),
- mentalitate (concepte simple care te pot bloca pe parcursul drumului spre obiectivul tau sau, dimpotriva, te pot ridica)..
- actiune (ce trebuie sa faci concret ca sa indeplinesti strategia propusa).

Fiecare din cele 5 componente are mai multi pasi foarte simplu de utilizat si care iti asigura un drum corect spre indeplinirea visurilor tale. Vorbim de un fel de manual de utilizare pentru fiecare vis pe care il ai. Simpla trecere prin material te face mai constient de ceea ce trebuie sa faci.

Marius Simion – Secrete psihologice folosite de oamenii de succes
www.nlpmania.ro

Marius te invata toate acele “secrete” psihologice folosite si internalizate de oamenii de succes, acei oameni pe care ii percepi ca obtinand aproape tot ce isi pun in minte.
- Cum sa iti dai seama in cat timp iti vei atinge un obiectiv
- Cum sa iti programezi subconstientul sa te dirijeze ca sa iti atingi obiectivele
- Cum sa eviti greselile cand iti gandesti un obiectiv
- Cum sa faci rost de mai multa motivatie pentru obiectivele tale
- Cum sa gasesti cea mai buna strategie pentru obiectivele tale

Pera Novacovici – Convingerile si vizualizarea visurilor
www.personalitatealfa.com

Pera te invata niste concepte foarte valoroase, pe care daca reusesti sa le internalizezi, vei deveni stapanul propriului tau destin.
- Cum mintea nu face diferenta intre realitate si imaginatie
- Cum sa iti hranesti mintea cu mesaje pozitive care vor deveni realitate
- Secretele unei atitudini potrivite si convingerile ce ne amplifica puterea
- Cum te ajuta panoul visurilor sa iti atingi scopurile/visurile mai repede

Andreea Papp – Panoul visurilor
www.stilultau.com

Andreea te invata pericolele pe care intampini pe drumul spre visul tau si cum poti ramane blocat si neancorat in realitate.
- Cum sa iti setezi visuri/scopuri ca sa le si atingi
- De ce multi oameni raman la stadiul de visatori si cum sa nu ramai doar la visuri
- Strategia anuala pentru cele mai importante scopuri/visuri ale tale

Ghid de folosire

Detalii
Daca ai vreo intrebare, foloseste formularul de mai jos si o sa iti raspund personal cat de repede pot
Campurile marcate cu * sunt obligatori.
Pentru a trece de anti-spam, va rugam raspundeti la urmatoare intrebare

* * Folosind doar numere, care este suma 15 plus 10?