header-pack.png

Strategii de productivitate pentru cei care simt că se învârt în cerc și vor mai mult de la viață

daniel-header.png
"JG este cea mai performantă unealtă de lucru, cel mai eficient asistent personal, este "mașina timpului" care te transportă din realitate în viitorul visurilor tale.”
Oana S.
products.png

Din ce este compus Pachetul Jurnalul Generalului 2.0?

compose-prod1.png

Agenda Jurnalul Generalului 2.0

Unul dintre cele mai bune sisteme de organizare personală și descoperire a vocației existente pe piață.

compose-prod2.png

Ghidul de folosire

Te va ajuta să folosești la maxim de potențial Jurnalul Generalului.

compose-prod3.png

Cartea ”Esența Eficienței - abilitatea de a obține orice obiectiv îți pui în minte”

Indiferent de cât de leneș, dezorganizat sau lipsit de rezultate ești, îți va arăta ce să faci pentru a-ți construi propria ta misiune personală.

compose-prod4.png

Cartea ”Despre Aerieni și Pământeni - scurt manual de MBTI pentru începători”

O carte care desparte cele 16 profile ale testului în două mari categorii: aerieni și pământeni… și îți spune în ce categorie te afli și ce ar trebui să faci ca să evoluezi.

compose-prod5.png

1 luna asistență prin email

Ca să fiu sigur că folosești agenda la un maxim de potențial, tu îmi trimiți întrebări sau poze cu agenda și cum scrii în ea… iar eu te voi ajuta ca visurile tale să se întâlnească cu realitatea.

compose-testimonial.png

”Pentru mine, Jurnalul Generalului este trecerea de la vis la realitate. Te simți ca într-o poveste, unde se intamplă ceva magic, iar această agendă este Zâna Zânelor. Iți scrii visul cu litere magice în această agendă și observi că ea, Zâna Zânelor, te ajută să obții ceea ce vrei, trebuie doar să îi fii fidel/ă și să îi scrii mereu.”

Bianca C.

Comandă Pachetul Jurnalul Generalului accesând butonul din stânga

*Dacă ai deja Pachetul Jurnalul Generalului și ai nevoie doar de agendă, apasă pe butonul din dreapta

Anunță-i și pe prietenii tăi despre aceste strategii de productivitate

"Dacă ți-e frică de plafonare, de faptul că vei munci ani de zile de la 8:00 la 17:00
și că nu vei realiza nimic in viață..."

Daniel Zărnescu - Aprilie, 2014
Se întâmpla în urmă cam cu 4 ani. Eram la o cafea cu actuala mea soție (pe atunci eram "doar" iubiți). Eu aveam agenția de publicitate, munceam foarte mult, de dimineața până seara.


Țin minte că ajungeam foarte târziu acasă și umblam ca un zombie, refuzând să mă culc cât timp mai aveam un pic de energie în mine. Eram pe stilul "totul sau nimic". Mă mai uitam la un serial, mai citeam o carte sau mai răspundeam la niște emailuri până când mă prăbușeam, la propriu, în pat... și dormeam neîntors până a două zi.


Cam ăsta este stilul de viață pe care l-am avut în prima parte a experienței mele de antreprenor. Eram un om al extremelor. Dădeam 100% în orice mi se arăta. Nu știam că poate exista o altă realitate.


Mă trezisem într-o dimineață fără pic de vlagă. Nu mai aveam niciun chef. Nu mai vedeam "în viitor", deși îmi făcusem planuri pe ani de zile în avans. Obosisem și nu îmi mai plăcea. Eram în plină criză, aduceam bani din alte surse ca să susțin firma, aveam datorii, simțeam că muncesc prea mult pentru banii pe care îi aveam și că, într-un final, nu o să rămână nimic în urma mea.

Cum spuneam, eram cu Marina la o cafea. M-am uitat în ochii ei, apoi pe fundul ceștii de cafea... și i-am spus: "M-am gândit să renunț." Și acum țin minte ușoara dezamăgire de pe fața ei.


"Să faci ce?"
"Nu știu încă."


Ea așa mă cunoștea. Nu-și imagina să mă vadă în altă ipostază decât cea de antreprenor, pe baricade, luptând pentru un viitor mai bun.
Din momentul în care am avut discuția asta cu ea, mi-a luat un an de zile ca să renunț la tot ce construisem. Să îmi plătesc datoriile, să ies cu fața curată, să mă pot concentra pe altceva.


Câteodată să întorci spatele este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Să o iei de la zero. Să te reinventezi.


Tot ce făcusem în prima fază a vieții mele, făcusem exclusiv prin forțe proprii. Așa a fost să fie. Partenerii mi-i luam mai slab pregătiți decât mine, munceam cel mai mult din propriile mele companii, oamenii erau niște subansamble, comunicarea era unidirecțională, eram obișnuit să am dreptate tot timpul și îmi impuneam dreptatea de cele mai multe ori.

sotii-cerc-mare.png

Poză cu mine alături de soția mea
readers-cerc-mare.png

În fața cititorilor mei

Eram un luptător. Un învingător cu egoul cât casa. Pentru că egoul mă ridicase până atunci în tot ce făcusem.


A doua etapă din experiența mea a venit din dorința de a simplifica la maxim tot ce urma să construiesc.


Mi-am "desenat" un antreprenoriat bazat pe stilul meu de viață, construit în jurul oamenilor, cu oameni. Am renunțat la angajați și am externalizat tot ce am putut să externalizez către oameni asemănători mie: oameni independenți și pasionați, cu propriile lor firme pe care le conduceau și care erau interesați de rezultate și de ceea ce construiau.


Scopul a fost să creez un sistem care să îmi susțină un stil de viață pe care îl voiam eu, nu impus de propria creație. Așa că am renunțat și la sedii foarte rapid, păstrând o infrastructura minimă, cu parteneri care căutau același lucru: LIBERTATE.


De multe ori propriile noastre creații ne canibalizează creșterea pe care o putem avea în continuare. Cu tot ceea ce căpătasem, mi-am îndreptat atenția în a doua etapă, către oameni, emoții, relații. Sunt relativ nou pe partea asta, de maxim patru șase. Însă rezultatele au fost incredibile și o să vreau sa ți le spun și ție.

Sunt trei părți ale unui om complet (fericit), toate părțile raportându-se la relații, de fapt:


*THE MAN (relația cu sinele: partea de autocunoaștere, înțelegere a propriei identități, latura de introspecție, de decizii, de generare a propriei discipline)


*THE CROWD (relația cu ceilalți, partea de emoții, de oameni, empatie, asertivitate, comunicare)


*THE MISSION (relația cu ceea ce vrei, partea de obiective, visuri, scopuri, partea de vizualizare a ceea ce vrei, de cum te angajezi într-o misiune personală pe care construiești de multe ori de la zero, de capacitatea ta de a obține ce îți pui în minte.


Fiecare componentă îți oferă un anumit comportament și o anumită realitate. Dacă prima componentă este bazată în special pe ego, disciplină și detalii, a doua se bazează pe capacitatea de conectare, relaționare, înțelegere funcționării oamenilor per total. A treia componentă se referă la creativitate, entuziasm, creștere, performanță.

daniel-child-cerc-mare.png Unul dintre cei mai mici cititori ai mei :)
daniel-partener-cerc-mare.png Partenerul meu și cu mine,
hrănindu-ne ”foamea” de rezultate!

Cum sună să le ai pe toate astea?


Concentrându-mă pe un antreprenoriat bazat pe oameni, am început să descopăr... oameni. Cu propriile visuri, propriile abilități, propriile blocaje.


Cumva suntem învățați să credem că împlinirea este "o poză" (o finalitate), un moment iluzoriu pe care îl atingi și din acel punct nimic nu se mai poate schimba. Însă acea poză nu poate fi atinsă niciodată cu adevărat, pentru că în drumul către atingerea ei... devenim din ce în ce mai deranjați de "viață" și de lucrurile care apar în fața noastră, pe care trebuie să le "managerizăm".


Oamenii împliniți au o caracteristică incompatibilă cu ideea de "împlinire". Au o "foame" aparte în ei care le dă sens. O foame de a se descoperi, de a explora, de a căuta. Sunt oameni de acțiune, oameni care se mișcă, oameni care își trăiesc viața, care sunt pe propria lor cale.


Aceia sunt oamenii fericiți.

Iar acea "foame" îți dă împlinirea, rezultatele, oamenii frumoși pe care îi descoperi în viața ta, lucrurile pe care le lași în urmă.


Sună filozofic, însă realitatea este simplă: ducându-te la un job pe care nu îl vrei, 8 ore pe zi, ieșind apoi la o bere cu prietenii, ajungând acasă și deschizând televizorul sau calculatorul - ÎN MOD REPETAT, ZI DE ZI, ZECI DE ANI DE ACUM ÎNCOLO - Nu asta este împlinirea. Împlinirea este a omului care caută.


Împlinirea este a omului care se află pe cale.


Jurnalul Generalului 2.0, de data asta gândit cu cărțile care vin la pachet cu el, este jurnalul omului care se află pe calea lui.


Pachetul este gândit să te "reconstruiască" în ideea de a fi împăcat cu calea ta și de a începe să ai rezultate. Iar pe măsură ce vei face exercițiile descrise în pachet, nimic nu te va mai putea opri.

Comandă Pachetul Jurnalul Generalului accesând butonul din stânga

*Dacă ai deja Pachetul Jurnalul Generalului și ai nevoie doar de agendă, apasă pe butonul din dreapta

Anunță-i și pe prietenii tăi despre aceste strategii de productivitate

testimonial-png.png

”Este un instrument bun în organizarea timpului și chiar în managementul personal. Eu mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am trecut în Jurnal. Acum trebuie să îmi setez alte obiective.”
Dana Patras

Am luat ideea de obiectiv, am construit sisteme prin care să poți obține absolut tot ce iți pui în minte:

poți avea resurse ca să călătorești în toată lumea, dacă asta vrei
poți avea un stil de viață activ, în care să cunoști mulți oameni
poți să cânți, scrii, pictezi (sau orice altă formă de artă pe care vrei să o experimentezi)
poți să experimentezi diverse activități, de la parapantă, schi, rafting, parașutism, pilotaj etc
poți să îți îmbunătățești comunicarea cu oamenii din jur, să devii mai empatic și asertiv
poți avea grijă cu adevărat de sănătatea ta și de modul cum arăți
poți conduce mașina la care ai visat și poți locui într-o casă care să îți satisfacă toate nevoile
poți petrece timp mai mult cu cei apropiați, poți avea o familie frumoasă, poți lăsa ceva în urma ta astfel încât să nu spui că existența ta a fost fadă și lipsită de sens
poți iubi și te poți lasă iubit
poți face absolut tot ce îți pui în minte !
acestor oameni, pe calea lor, care și-au asumat faptul că vor să trăiască (nu să fie trăiți) eu le spun "fanatici".

Ce conține Pachetul Jurnalul Generalului 2.0?

compose-prod1.png
Agenda Jurnalul Generalului 2.0
unul dintre cele mai bune sisteme de organizare personală și descoperire a vocației existente pe piață.
este o agenda care, în primul rând, te pune să te definești pe tine și lucrurile pe care le vrei (are un chestionar foarte detaliat la începutul agendei, ca să poți, apoi, defini viziunea ta).
vei înțelege cum să atingi echilibrul și să nu lași la o parte sănătatea, familia sau prietenii.
te va ține conectat la obiectivele (visurile) tale și îți va aduce aminte constant de ele.
Descarcă aici o secțiune din agendă
compose-prod2.png
"Ghidul de folosire"
te va ajuta să folosești la maxim de potențial Jurnalul Generalului 2.0.
sunt instrucțiuni pas cu pas prin care ți se arată cum se folosește agenda.
compose-prod3.png
”Esența Eficienței - abilitatea de a obține orice obiectiv îți pui în minte”
indiferent de cât de leneș, dezorganizat sau lipsit de rezultate ești, îți va arăta ce să faci pentru a-ți construi propria ta misiune personală
cea mai bună carte pe care am scris-o până acum
tipuri de gândire și cum influențează ele viața ta (cel puțin 9/10 oameni își dezvoltă un tipar nociv de gândire, care atrage lipsa de rezultate și incapacitate de evoluție personală)
amprenta rezultatelor (sau cum arată un rezutat, din prisma cuiva care obține performanță)
diferența dintre obiective, dorințe, visuri, decizii și scopuri - cum să îți materializezi dorințele, pornind de la un simplu gând
sisteme de lucru pe obiective, strategii de vizualizare și definire a obiectivelor, tehnici de productivitate;
multe, multe altele
Descarcă aici un capitol gratuit
compose-prod4.png
Despre Aerieni și Pământeni, scurt manual de MBTI pentru începători
carte care desparte 16 profile ale testului în două mari categorii: aerieni și pămanteni… și îți spune în ce categorie te afli și ce ar trebui să faci că să evoluezi.
ai parte inclusiv de un test psihometric, 32 de întrebări (varianta scurtă) care îți va spune, la final, care sunt preferințele tale comportamentale
una dintre cele mai puternice unelte de autocunoaștere și dezvoltare personală din ultimul secol, într-o carte de buzunar care îți spune toate secretele despre tine și oamenii cu care intri tu în contact, zi de zi
Descarcă aici un capitol gratuit
compose-prod5.png
1 luna asistență prin email
ca să fiu sigur că folosești agenda la maxim de potențial, tu îmi trimiți întrebări sau poze cu agenda și cum scrii în ea… iar eu te voi ajuta ca visurile tale sa se întâlnească cu realitatea
important ca această asistență să dea rezultate este: să parcurgi materialele, să începi să folosești agenda, și să parcurgi toate temele și chestionarele din cărțile care vin ca bonus

Comandă Pachetul Jurnalul Generalului accesând butonul din stânga

*Dacă ai deja Pachetul Jurnalul Generalului și ai nevoie doar de agendă, apasă pe butonul din dreapta

Anunță-i și pe prietenii tăi despre aceste strategii de productivitate

Despre Daniel Zărnescu

Autor*Antreprenor*Marketer

Fondatorul proiectului "ConstruimImperii.Ro", comunitate de antreprenoriat & leadership care însumează peste 40 000 de abonați.

Autor de carte non-ficțională:
"Pe mine mă cheamă George" (comunicare),
"Treptele Schimbării" (leadership),
"Jurnalul Generalului" (pachet de management al timpului și strategie),
"Despre Aerieni și Pământeni" (dezvoltare personală),
"Esența Eficienței" (obiective, performanța, misiune personală)
"O lupta de dinainte pierdută" (manifest împotriva sistemului medical din România)


Business Coach

Trainer si Autor de programe de dezvoltare personală & profesională pe:
Performanță
Leadership
Management-ul Timpului și Productivitate Personală
Antreprenoriat
Strategii de marketing
Creativitate în scris
laura-testimonial.png

“Vrei ordine în capul tău? Citeste-l pe Daniel Zărnescu / Vrei să te inspire direct cineva, puternic și pour toujours? Du-te într-o tabara de excelență organizată de D.Z. / Cauți să ai agenda la care visezi dintotdeauna? Fa-ți rost de JURNALUL GENERALULUI !”

Laura Calous

Ce spun alți oameni care au beneficiat de Jurnalul Generalului?

shadi-hassan-testimonial.png

La circ leii se dresează folosind un scaun cu 3 picioare îndreptat spre ei. Penrtu că nu poate focaliza, leul nu atacă. Mi-am recăpătat puterea de a face performanță, atunci când prin sistemul bazat pe cele 3 arii principale ale vieții, JG m-a ajutat să mă focalizez.

Shadi Hassan
testimonial-png.png

Recomand cu căldură Jurnalul Generalului. L-am achiziționat într-o perioadă a vieții în care nu reușeam defel să mă organizez și să îmi planific activitățile. În prezent, deși am umplut demult Jurnalul Generalului, am rămas cu un obicei cu beneficii inestimabile pe termen lung: obiceiul de a-mi planifica în mod consistent activitățile. Abia aștept a doua versiune JG.

Alex Ionică
paul-bucatariu-testimonial.png

Am cumpărat mai multe agende la viața mea dar toate acestea au fost nefolositoare pentru că nu sunt omul obișnuit să își facă agendă și să elaboreze planuri de acțiune.

Ce a adus în plus Jurnalul Generalului pentru mine a fost faptul că am reușit să îmi trasez o direcție în viață. Nu mi-am făcut încă obiceiul de a-mi face agenda zilnic dar totuși prin intermediul acestei excelente agende am reușit să îmi dau seama ce contează cu adevărat în viața mea. Ai putea să fii surprins să afli că o agendă îți poate arăta aceste lucruri dar după ce vei începe să o folosești vei vedea că așa este.

Paul Bucătariu
testimonial-png.png

“JG este indispensabil. Segmentarea vieții în cele 3 sfere de interes, te ajută să nu te risipești. Chiar dacă nu îți atingi obiectivele, într-un mod miraculos, după achiziționarea JG efectul se simte în câteva luni. (Măcar știi ce ai amânat, ce greșeli ai făcut :) ) "

Raul Crăciun
sebastian-papp-testimonial.png

Sistemul ce te ajută să ai o relația strânsă față de obiective și să te facă să te simți "rău" dar în sensul bun dacă nu le obții.
Mi s-a întâmplat personal să mă uit în oglindă, apoi în jurnal și să-mi fie rușine de mine că n-am început anumite lucruri cu 3-4 luni mai devreme.

Sebastian Papp
testimonial-png.png

Citesc cartea Esența Eficienței, o carte FANTASTICĂ, sorb fiecare cuvânt și o implementez pas cu pas, exact după indicațiile din carte. Ajung la final și reiau mereu anumite pasaje. SUPERB! Mă bucură că mă ține pe direcție, am în minte mereu obiectivele și pot în orice parte a zile să fac alegeri între diferite provocări care apar, să prioritizez ce este pentru mine important în acel moment. După ce apar rezultate, iți voi da de știre și îți voi povesti cum, pentru mine, această carte a fost gura de aer într-un moment de răscruce și cum mi-am pus toată credința în ea.

Ciprian Vorovei